Waarom Home Events?

Home events is de partner op het gebied van zakelijke evenementen. Wil je een event organiseren maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je een evenement in de planning staan, maar kom je handen te kort? Home Events is graag het passende puzzelstukje dat je evenement compleet maakt. Je kunt bij ons terecht voor spetterende bedrijfsfeesten en evenementen op maat. Originaliteit, creativiteit en professionaliteit bij ieder evenement is iets dat erg belangrijk is en de volle aandacht verdiend. Ieder evenement vraagt om een perfecte organisatie en hier helpen wij u graag bij.

Wat doet Home Events?

Home Events is een veelzijdig evenementenbureau dat zijn opdrachtgevers helpt om het beste uit zichzelf te halen. Met andere woorden: we ondersteunen bedrijven bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sales, marketing en communicatie door de inzet van events. De visie die jullie als bedrijf voor je zien voor een evenement brengen wij daadwerkelijk tot leven! Evenementen kunnen niet alleen zakelijk worden gebruikt voor openingen, congressen of klantdagen maar ook juist als viering van je bedrijf en het personeel die het elke dag mogelijk maakt om door te groeien.

Dit alles is juist waar wij, Home Events, graag tijd en energie in stoppen! Ons startpunt is altijd jullie doelstelling, jullie boodschap, jullie doelgroep en jullie budget. Door onze jarenlange ervaring binnen events weten wij de wensen om te zetten naar succesvolle events, reizen of arrangementen waar de relaties en personeel nog lang over zullen napraten.

Gedekte tafel aan een meer

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Iedereen heeft zijn of haar sterke kwaliteiten. Zo heeft Home Events veel ervaring op het gebied van het organiseren van allerlei evenementen van A tot Z. Daarom vinden wij het belangrijk om de opdrachtgever te ontzien als het aankomt op een event. Want het plannen van een bedrijfsevent is één, het daadwerkelijk organiseren is een heel ander verhaal.

Met ons totaalconcept nemen wij werk uit handen, zodat u zelf met volle teugen kan genieten. We kunnen helpen in de aanloop naar het event, op de dag zelf meedraaien om alles in goede banen te leiden of het hele traject voor u uit handen nemen, maar u blijft natuurlijk altijd nauw betrokken bij het event. Dit alles met het doel om u en uw relaties een onvergetelijke dag te bezorgen!

Afbeelding1

Perfecte partners

We organiseren jouw unieke event tot in de kleinste details, maar dit kunnen we niet altijd alleen. Daarom werken we samen met verschillende partners, een succesvol evenement valt of staat bij de juiste mensen. We werken graag samen met teams, relaties en leveranciers die net als wij events organiseren met veel energie & passie. Van cateraars tot decorateurs: wij kennen de beste mensen.

Waarmee kunnen we helpen?

Je bent op deze pagina terecht gekomen met een reden! Vertel ons over jullie evenementen en wellicht kunnen we samen kijken naar een mooie invulling  voor jullie evenement!