Evenementen op eigen locatie

Een openingsfeest, bedrijfsBBQ of jubileum te vieren? Waarom zou je dit niet doen thuis op een plek waar iedereen al bekend is en die je graag op een nieuwe manier wilt laten zien. Wij helpen je graag met de totale verzorging van alle mogelijke festiviteiten. Vanaf het ontwikkelen van het concept, het verzorgen van heerlijke hapjes tot het volledig stijlen van jouw locatie.

Home Events is ontstaan uit het idee om evenementen naar mensen thuis toe te brengen. Want waarom een externe locatie inhuren als je met je eigen kantoor ook geweldige dingen kan doen. Of het nu gaat om een parkeerplaats of een loods, Home Events zorgt ervoor dat de ruimte optimaal gebruikt wordt, voor jouw unieke “event at home”.

Workshops of activiteiten

Home Events organiseert workshops en activiteiten op locatie naar keuze.

Events-Workshops (JF)

Een workshop of een activiteit is wellicht de uitkomst om het evenement net iets extra’s te geven! Home Events kan je allerlei ideeën aandragen voor workshops die aansluiten bij jullie hobby’s of voorkeuren en je vervolgens natuurlijk ook in contact brengen met de geschikte mensen. Wil je nu wel eens weten hoe je die steak mooi rosé kan klaarmaken op de barbecue, of wil je leren om een mooie sushi handroll te fabriceren, het kan allemaal. Van trampoline springen tot lasergamen op locatie, Home Events regelt het voor jou. Wil je suggesties of heb je hulp nodig bij het regelen van een workshop of activiteit, schiet ons dan even aan!

Mocht je hulp nodig hebben bij het organiseren of regelen van een perfect feest, dan helpen we je graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.