Bruiloft Kim en Bart

Is het een droom of nachtmerrie om je eigen bruiloft te organiseren als professioneel eventmanager? Deze vraag kan Kim na afgelopen jaar zelf beantwoorden. Iets waar je al een lange tijd van droomt wordt werkelijkheid maar hoe krijg je die droom tot een goede uitvoering? Kim weet als geen ander hoe ze dit bij een opdrachtgever tot in detail dient uit te werken kan maken maar voor haar trouwdag heeft ze toch de beslissing gemaakt om de handen ineen te slaan met een weddingplanner. Waarom? Op deze belangrijke dag wil je zelf optimaal kunnen genieten en dan moet je bepaalde zaken, ook je eigen evenement, uit handen te geven. Dit betekent niet dat je niets meer hoeft te doen natuurlijk. Je beslist nog steeds de locatie, wat voor bloemen er op de locatie zijn en bijvoorbeeld wat je voor eten wilt op de grote dag. Bekijk de foto’s om te zien wat voor een succes dit mede dankzij @trouweninItalië is geworden!

VVD Najaarscongres

In November 2022 hebben we voor de VVD het jaarlijkse najaarscongres georganiseerd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het najaarscongres bestaat voor het grootste gedeelte uit een algemene vergadering waarbij zowel leden van de vereniging als andere geïnteresseerde welkom zijn. Bij dit evenement is het van belang dat, ondanks de hoeveelheid mensen, de vergadering goed te zien, horen en te volgen is. Naast een strakke logistieke planning om iedereen efficiënt en op tijd de plenaire zaal in te krijgen moet iedereen ook in een digitale stemomgeving komen om zijn/haar stem uit te brengen. Al met al vergt dit een goede voorbereiding en samenwerking met het evenemententeam van Van Nelle, onze technische partij Heuvelman en met de opdrachtgever zelf. Wij kunnen terugkijken op een fijn evenement met een zeer mooie uitstraling. Dit is te zien op de foto’s en te voelen aan de vele positieve reacties die we hebben ontvangen nadien.

Jubileumavond DeLaMar

24 januari 2023 stond in het teken van de 75ste verjaardag van de VVD. Als vaste eventpartner van de VVD hebben wij het genoegen gehad om deze jubileumavond te organiseren in het DeLaMar theater Amsterdam. Vanaf de Marnixstraat was te zien dat de VVD feest aan het vieren was! Een avond vol met de geschiedenis van de volkspartij werd afgewisseld met een entertainmentshow van Wentink Forno & Partners. Tussen de show door heeft Jan Anthonie Bruijn zijn eerste kamer voorzitterschap even aan de kant gezet, om tijdens dit mooie evenement de dagvoorzitter op het podium te zijn. Iedereen heeft kunnen genieten van de nodige grappen, de mooie voorstelling en de avond werd afgesloten met livemuziek in de verschillende foyers waar de drankjes en vooral de bitterballen niet konden missen.