OVER ONS

Kim Snijders

“Of het nu gaat om een intiem etentje, een groot congres of een dijk van een feest, Home Events heeft de ervaring én het netwerk om samen met jou een prachtige dag neer te zetten”

Mijn hart ligt bij organiseren in de breedste zin van het woord; of dit nu gaat om een geheel event, een stukje advies, meedenken in een creatief traject, of ondersteunend op de dag van het event zelf.

Ik geniet van het leven en dat wil ik ook graag uitstralen in mijn werk. Positief, sociaal, extravert, organisatorisch en enthousiast; dat zijn kernwoorden die mij omschrijven.

Wat doen wij?

Home Events is het juiste adres als het gaat om de totale verzorging van alle mogelijke festiviteiten en evenementen. Wij helpen je graag vanaf het drukken en versturen van de uitnodigingen, het verzorgen van de catering, het boeken van artiesten, tot het volledig stijlen van jouw locatie. Ervaring op dit gebied hebben we opgedaan bij onder andere Studio’s Aalsmeer, Wentink Forno & Partners en diverse gerenommeerde bedrijven/opdrachtgevers in de afgelopen jaren.

Home Events is het adres voor op maat gemaakte concepten en evenementen.

VIER REDEN OM VOOR HOME EVENTS TE KIEZEN!?

Persoonlijke touch

Ieder event is uniek en zo moet het ook voelen. Bij Home Events zorgen we er samen voor dat je event helemaal op maat gemaakt is. Op basis van de doelgroep, de doelstelling en het budget proberen we een uniek evenement te creëren dat niemand zal vergeten. Iedereen heeft andere voorkeuren en hier dient een evenement op aangepast te worden.

Vriendelijk team

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Of het nu gaat om een klein of groot evenement, ieder event verdient de juiste aandacht. Nog belangrijker is dat de klant zich prettig voelt bij alle stappen en beslissingen die worden genomen. Daarom luisteren we graag naar je wensen, je voorkeuren en wat je belangrijk vindt. We hechten erg veel waarde aan een goede samenwerking!

Onvergetelijke tijd

Als Home Events vinden wij het belangrijk om voor onze klanten een onvergetelijke belevenis te bezorgen! Voor een onuitwisbare indruk krijg je namelijk maar één kans. Daarom nemen wij graag alle zorgen voor jou uit handen, zodat ook jij met volle teugen van een event kan genieten waar nog lang over nagepraat zal worden.

Perfecte partners

We organiseren jouw unieke event tot in de kleinste details, maar dit kunnen we niet altijd alleen. Daarom werken we samen met verschillende partners, een succesvol evenement valt of staat bij de juiste mensen. We werken graag samen met teams, relaties en leveranciers die net als wij events organiseren met veel energie & passie. Van cateraars tot decorateurs: wij kennen de beste mensen.