Kim Snijders, oprichtster Home Events

Hey!

Ik ben Kim, het gezicht achter Home Events. Mijn hart ligt bij organiseren in de breedste zin van het woord; of dit nu gaat om een geheel event, een stukje advies, meedenken in een creatief traject, of ondersteunend op de dag van het event zelf.

Ik geniet van het leven en dat wil ik ook graag uitstralen in mijn werk. Positief, sociaal, extravert, organisatorisch en enthousiast; dat zijn kernwoorden die mij omschrijven.

Dit doe ik natuurlijk niet alleen! Samen met ons team houden wij ons elke dag bezig met verschillende evenementen. Als Home Events vinden wij het belangrijk om voor onze klanten een onvergetelijke belevenis te bezorgen! Voor een onuitwisbare indruk krijg je namelijk maar één kans. Daarom nemen wij graag alle zorgen voor jou uit handen, zodat ook jij met volle teugen van een event kan genieten waar nog lang over nagepraat zal worden.

Wat doen wij?

Home Events is het juiste adres als het gaat om de totale verzorging van alle mogelijke festiviteiten en evenementen. Wij helpen je graag vanaf het ontwikkelen van het concept, het verzorgen van de catering, het regelen van het logistieke proces, tot het volledig stijlen van jouw locatie. Ervaring op dit gebied hebben we opgedaan bij onder andere Studio’s Aalsmeer, Wentink Forno & Partners en diverse gerenommeerde bedrijven/opdrachtgevers in de afgelopen jaren. Home Events is het adres voor op maat gemaakte concepten en evenementen.

Persoonlijke touch

Bij Home Events helpen wij jou bij het organiseren van het unieke evenement waar nog jaren over gesproken wordt. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou, want wie weet er beter wat de doelgroep wilt dan jij zelf! Samen werken we naar een passend evenement met een persoonlijke touch.

Om dit doel te kunnen bereiken is communicatie erg belangrijk. Samen maken we een plan van aanpak en werken we een overzichtelijke planning uit rondom jouw event.

Vriendelijk team

Bij Home Events werken wij met een geweldig team met ieder hun eigen expertise. We zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van mensen. Of het nu gaat om een klein of groot evenement, ieder event verdient de juiste aandacht. Nog belangrijker is dat de klant zich prettig voelt bij alle stappen en beslissingen die worden genomen. Daarom luisteren we graag naar je wensen, je voorkeuren en wat je belangrijk vindt. We hechten erg veel waarde aan een goede samenwerking!

We helpen je graag

Of het nu gaat om een intiem etentje, een groot congres of een spetterend bedrijfsfeest, Home Events heeft de ervaring én het netwerk om samen met jou een prachtige dag neer te zetten