Foto Kim Snijders

Hey! Ik ben Kim

De oprichter van Home Events. Mijn hart ligt bij organiseren in de breedste zin van het woord; of dit nu gaat om een geheel event, een stukje advies, meedenken in een creatief traject, of ondersteunend op de dag van het event zelf.

Ik geniet van het leven en dat wil ik ook graag uitstralen in mijn werk. Positief, sociaal, extravert, organisatorisch en enthousiast; dat zijn kernwoorden die mij omschrijven.

Dit doe ik natuurlijk niet alleen! Samen met ons team houden wij ons elke dag bezig met verschillende evenementen. Als Home Events vinden wij het belangrijk om voor onze klanten een onvergetelijke belevenis te bezorgen! Voor een onuitwisbare indruk krijg je namelijk maar één kans. Daarom nemen wij graag alle zorgen voor jou uit handen, zodat ook jij met volle teugen van een event kan genieten waar nog lang over nagepraat zal worden.

Hey! Ik ben Kim

De oprichter van Home Events. Mijn hart ligt bij organiseren in de breedste zin van het woord; of dit nu gaat om een geheel event, een stukje advies, meedenken in een creatief traject, of ondersteunend op de dag van het event zelf.

Ik geniet van het leven en dat wil ik ook graag uitstralen in mijn werk. Positief, sociaal, extravert, organisatorisch en enthousiast; dat zijn kernwoorden die mij omschrijven.

Dit doe ik natuurlijk niet alleen! Samen met ons team houden wij ons elke dag bezig met verschillende evenementen. Als Home Events vinden wij het belangrijk om voor onze klanten een onvergetelijke belevenis te bezorgen! Voor een onuitwisbare indruk krijg je namelijk maar één kans. Daarom nemen wij graag alle zorgen voor jou uit handen, zodat ook jij met volle teugen van een event kan genieten waar nog lang over nagepraat zal worden.

20230920_132449

Hi! Ik ben Lisa

De rechterhand van Kim. Letterlijk en figuurlijk, want naast dat wij heel graag en goed kunnen samenwerken zijn wij ook zussen. Sinds 2022 ben ik begonnen aan dit nieuwe avontuur en we samen verdergegaan.

Ik ben echt een mensen mens en geniet ervan als andere het naar hun zin hebben. Dit maakt het werken voor Home Events een perfecte combinatie tussen, mensen een onvergetelijke tijd bezorgen en zelfvoldoening halen uit het werk wat ik doe. Ik ben ontzettend blij en trots dat is elke dag mag doen wat ik leuk vind.

Hi! Ik ben Lisa

De rechterhand van Kim. Letterlijk en figuurlijk, want naast dat wij heel graag en goed kunnen samenwerken zijn wij ook zussen. Sinds 2022 ben ik begonnen aan dit nieuwe avontuur en we samen verdergegaan.

Ik ben echt een mensen mens en geniet ervan als andere het naar hun zin hebben. Dit maakt het werken voor Home Events een perfecte combinatie tussen, mensen een onvergetelijke tijd bezorgen en zelfvoldoening halen uit het werk wat ik doe. Ik ben ontzettend blij en trots dat is elke dag mag doen wat ik leuk vind.

20230920_132449

Wat doen wij?

Home Events is het juiste adres als het gaat om de totale verzorging van alle mogelijke festiviteiten en evenementen. Wij helpen je graag vanaf het ontwikkelen van het concept, het verzorgen van de catering, het regelen van het logistieke proces, tot het volledig stijlen van jouw locatie. Home Events is het adres voor op maat gemaakte concepten en evenementen.

 1. Kopje koffie
  De klik is voor ons enorm belangrijk, want een evenement organiseren doen we samen. Daarom vinden wij het fijn om eerst met elkaar om de tafel te gaan en elkaar te leren kennen en te horen wat jullie wensen zijn.
 2. Voorbereiding
  Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit is het moment waarbij alle ideeën verwerkt worden in een concept. Wij kijken naar de doelstelling, jullie budget en het productieplan.
 3. Uitwerking
  Dit is één van de belangrijkste fases van het evenement, waarbij het concept steeds meer werkelijkheid wordt. Wij werken het evenement tot in de puntjes uit en lopen alles nog één keer met jullie door.
 4. HET evenement
  Eerlijk is eerlijk. De leukste fase. De uitvoer van jullie evenement. Wij zorgen voor alle productionele uitdagingen, jullie zijn natuurlijk vooral aan het genieten van het evenement.
 5. Evaluatie
  Wanneer het evenement is afgelopen, is het belangrijk om op het evenement te evalueren. Hoe hebben de gasten het ervaren, zijn alle doelstellingen behaald en last but not least; wat vonden jullie van de samenwerking met Home Events?

Wij kunnen van alles over ons vertellen, maar wat vertellen anderen over ons?