Babyshower

Babyshower laten organiseren?

Als het grote moment bijna daar is het geweldig om degene die in verwachting is te verrassen met een babyshower. Dit kan behoorlijk wat geregel met zich meebrengen en daarom wilt Home Events met liefde assisteren in het organiseren van een babyshower. Wij zorgen ervoor dat de gelukkige helemaal het middelpunt is en dat iedereen kan genieten van het moment. Wij dragen zorg voor de uitnodigingen, de aankleding, cadeauwensen en luisteren naar de voorkeuren en wensen. Wil je speciale hapjes, een fotograaf, een mooie locatie of een bijzondere verrassing voor de gelukkige? Home Events zal zich vol overgave inzetten om er een mooi moment van te maken.

De locatie 

Ben je op zoek naar een perfect babyshower locatie omdat jouw vriendin, familielid of kennis binnenkort een kindje verwacht? Dat komt goed uit. Home Events helpt je graag met het vinden van een geschikte locatie. Ben je op zoek naar een stoere unieke hotspot midden in de stad of toch liever een mooie boerderij op het platteland?  Wij denken graag met je mee.

Home Events gaat samen opzoek met jouw naar de meest geschikte locatie. Veel van de locaties kun je zelf aankleden en versieren. Slingers, balonnen, sfeervolle decoraties, je kunt het allemaal meenemen. Mocht je toch liever willen dat wij je helpen en zo veel mogelijk ontzorgen dan kan dit natuurlijk ook!

Mocht je hulp nodig hebben bij het samenstellen van een perfecte babyshower, dan helpen we je graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.