ZAKELIJK

Bedrijfsevents , congressen, award uitreiking, personeelsfeest, beurzen en nog veel meer.

Waarom Home Events?

Home events is uw partner op het gebied van zakelijke evenementen. Wilt u een event organiseren maar weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u een evenement in de planning staan, maar komt u handen te kort? Home Events is graag het passende puzzelstukje dat uw evenement compleet maakt. U kunt bij ons terecht voor spetterende bedrijfsfeesten en evenementen op maat. Originaliteit, creativiteit en professionaliteit bij ieder evenement is iets dat erg belangrijk is en de volle aandacht verdiend. Ieder evenement vraagt om een perfecte organisatie en hier helpen wij u graag bij.

Wat doet Home Events?

Home Events is een veelzijdig evenementenbureau dat zijn opdrachtgevers helpt om het beste uit zichzelf te halen. Met andere woorden: we ondersteunen bedrijven bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sales, marketing en communicatie door de inzet van events. Maar ook het waarderen van uw personeel door middel van een event is iets waar we graag tijd en energie in stoppen!

Ons startpunt is altijd uw doelstelling, uw boodschap, uw doelgroep en uw budget. Door onze jarenlange ervaring binnen events weten wij uw wensen om te zetten naar succesvolle events, reizen of arrangementen waar de relaties nog lang over zullen napraten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Iedereen heeft zijn of haar sterke kwaliteiten. Zo heeft Home Events veel ervaring op het gebied van het organiseren van allerlei evenementen van A tot Z. Daarom vinden wij het belangrijk om de opdrachtgever te ontzien als het aankomt op een event. Want het plannen van een bedrijfsevent is één, het daadwerkelijk organiseren is een heel ander verhaal. Met ons totaalconcept nemen wij werk uit handen, zodat u zelf met volle teugen kan genieten. We kunnen helpen in de aanloop naar het event, op de dag zelf meedraaien om alles in goede banen te leiden of het hele traject voor u uit handen nemen, maar u blijft natuurlijk altijd nauw betrokken bij het event. Dit alles met het doel om u en uw relaties een onvergetelijke dag te bezorgen!

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Samen iets moois neerzetten?

We kunnen u van alles vertellen over wat we allemaal kunnen en al gedaan hebben, maar liever geven we u die ervaring! We komen graag bij u langs voor een kop thee of neem contact met ons op.

Onze partners

Wentink Forno
Studio’s
Avent
Meinders
Paella
Multisupplies
Alegre
Wentink