VVD-congressen

Sinds 2021 hebben we het genoegen gehad om het jaarlijkse voor- en najaarscongres van de VVD te organiseren. Deze evenementen vonden plaats op diverse locaties, waaronder de Van Nelle Fabriek in Rotterdam en Omnisport Apeldoorn. Het congres omvat hoofdzakelijk een algemene vergadering, waar zowel leden van de vereniging als andere geïnteresseerden welkom zijn.

Bij dit evenement staat de heldere communicatie en toegankelijkheid van de vergadering centraal, ondanks de grote opkomst. Een efficiënte logistieke planning is essentieel om alle deelnemers tijdig en ordelijk naar de plenaire zaal te begeleiden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een digitale stemomgeving, waardoor alle aanwezigen in staat zijn om hun stem uit te brengen.

Het organiseren van dergelijke evenementen vereist een grondige voorbereiding en nauwe samenwerking met het evenemententeam van de locatie, onze technische partner Heuvelman, en uiteraard de opdrachtgever zelf. We zijn trots op de succesvolle uitvoering van deze congressen in 2021, 2022 en 2023, wat blijkt uit de positieve feedback van deelnemers en de indrukwekkende beelden van de evenementen.